24 Temmuz 2012 Salı

Dövmenin Büyüklüğü


Yani bir zamanlar burada, bir sonraki adım gelir size en gibi hangi hayvan veya sembolü seçin ...

2. Hangi Büyüklük Sizin Tattoo için iyi midir?

Eğer dövme yaptırmak istiyorum nerede olduğuna bağlı olarak, tasarım boyutu büyük bir rol oynar. Örneğin, belinize, dövme şekli oldukça büyük olabilir zaman için bol bol yer çünkü. Ama bilek ya da boyun eğer, dövme serin ve büyük bakmak için oldukça küçük olmalıdır.

Yani soru, nerede sizin dövme tasarlanmış istiyorum?

3. Sizin Dövme Fikir için apaçık bir Stencil bul

Ve burada çok önemli biri son bölümünde, ulaşmak. Net bir yararlı şablon yerine, serin bir benzersiz dövme tasarım olan gelir hiçbir şey daha önemli.

Bir şablon mükemmel ve hassas bir şekil çizmek için dövme sanatçısı sağlayan temel siyah ve tasarımdır. Net bir şablon olmadan, cildinize daha karmaşık dövme tasarlama zor biraz dışarı çıkarmak olabilir.

Bu yüzden de her zaman süreci daha kolay ve daha güvenli hale getirmek için benzersiz dövme şablonu size bir kaynaktan serin dövme fikri bulmak için tavsiye edilir.

Hayvan veya Sembol Dövmeler


Size en uygun benzersiz serin dövme tasarım fikri bulmaya gelince, bunu büyük bir alışveriş mağazasında alışveriş gibi olduğunu fark edebilir. Bu kadar çok seçenek, renkler ve tatlar görmek ve bu herhangi bir daha kolay size en iyi ne gibi seçim yapmaz.

Serin dövme fikirleri ile aynı, size bir seçenekler geniş bir çeşitlilik var - vücut parçası hangi seçtiğiniz hangi şekil ve renkleri, üzerindeki dövme uygulamak için gidiyoruz. Yani bu ücretsiz kılavuzu adım bu süreci aşamasında yardımcı ve o sizin için bir sürü daha kolay yapacak.

Yani burada dövme tasarım için serin eşsiz bir fikir seçtiğinizde çekmek için 3 adım ...

1. Hayvanlar veya Semboller? Tercih sizin

Özel dövme fikri bulmak için ilk adım, bir sembol veya bir hayvan istiyorum karar etmektir. Bu iki seçim yapabileceğiniz en yaygın stilleri vardır.

Örneğin serin bir hayvan dövme bir aslan, kurt, akrep, örümcek, ya da bir kelebek dövme tasarım gibi sevimli basit bir şey olabilir.

Ve eşsiz bir serin sembolü tasarım yin yang barış işareti, aşiret semboller, zodyak işaretleri veya anlamlı bir Çince veya Japonca karakter olabilir.

Dövmeler Farklı Şekilde İyileşir


Bütün dövmeler farklı şekilde iyileşir. Bazı bölgeler diğerlerine göre daha hızlı iyileşir. Cildinizin 3-4 gün sonra kabuğu başlamadan görebilirsiniz. Zamanla bu kabuklar oluşacaktır. Bu kendi düşmek istiyorum. Size girmeye koparmak için günaha önlemek çok önemlidir. Scabs kendi düşmek için 3-4 hafta kadar sürebilir. Eğer girmeye çekin size dövme içinde mürekkep bozma şansı veriyoruz. Ayrıca diğerlerine göre daha olacak uyuz daha bazı bölümlerini göreceksiniz. Bu, iyileşme süreci normal bir parçasıdır.

Son bir veya iki hafta:

7-10 gün içinde dövme çoğunlukla iyileşti edilmelidir. Ağrı ve kızarıklık tüm gitmiş olması gerekir. Kızarıklık hala dövme çevreleyen ise, bulaşmış olabilir. Eğer yerel dövme dükkanı başvurmalısınız.

23 Temmuz 2012 Pazartesi

Dövme Sonrası Bakım


Aşağıdaki merhemler tercih edilir:

A & D Merhem

Dövme Goo Kullanıcı Dövme Sonrası Bakım Kiti

* Bu dövme üzerinde ince bir tabaka olarak kullanılabilir.

Daima kokusuz losyonlar kullanın. Gibi kullanmak yakmak veya dövme kurumasına neden olabilir. Aşağıdaki losyonlar tercih edilir:

Lubriderm Parfüm Bedava

Aquaphor Şifa Merhem

Curel Günlük Nemlendirici Parfüm Bedava Losyon,

* Vazelin veya petrol bazlı ürünler kullanmayın. Bu mürekkepler dışarı çizmek ve "nefes" dan dövme tutabilirsiniz.

Yeni Dövmenizi Duş İle Ferahlatın


Bir kez dışarı duş temiz bir havlu ile kurulayın yeni dövme pat. Bu engel çekilmiş bir havlu olmamalıdır. Normalde vücudun bir parçası kuruması gibi dövme kurutmayın. Çok nazik olmaya çalışın. Sizin dövme bir yara olduğundan, almak ve enfekte yapmak için mikrop ve kir için çok kolaydır. Bir numaralı hedefi enfekte olma taze dövme tutuyor. Sonraki yumuşak bir dokunuş ile bazı losyonu sürün. Dövme yüzeyini kapsayacak şekilde ama bunu fazla değil yeterli kullanın. Eğer dövme çevresindeki deri boğaz ve kırmızı olduğunu fark edebilir. Panik yapmayın, bu zaman içinde kaybolur.

Sonraki Çift:

Losyon ve merhem - Sen iyileşme süreci için 2 ürün gerekecektir. Bunlar dövme sonrası bakım yolculukta en iyi arkadaş olacak. Eğer bu noktada herhangi bir merhem almadı varsa, bunu hemen yapmalısınız. A D vitamini ile zenginleştirilmiş krem ​​ve tavsiye edilir. Vazelin ve petrol ürünleri kullanmaktan kaçının. Dövme iyileşmesi için, hasarlı cildi onarmak için nemli olmalıdır. Bir en az bir hafta boyunca dövme nemli tutun.

Dövme Enfeksiyonu Nedir


Bir ihmal dövme enfeksiyonlara neden ve vücudunuz ve yeni dövme berbat edebilir. Bu makalede, sık sorulara cevap, ve dövme yolculukta size yardımcı olmak için anlayışlı ipuçları vermelidir.

Saat ilk çift:

O Kapalı bırakın! Yeni dövmeler açık yaralar gibidir beri. Bu enfekte olma onu tutmak için her şeyi yapmak çok önemlidir. Yeni dövme sanatçısı tamamlandıktan sonra temiz sildim gerektiğini, bazı merhem olarak uygulanmış ve plastik şal sarılmış. Onlar korumalı tutmak için bunu yapmışlardır.

Yaklaşık bir saat için dövme üzerine merhem ve plastik wrap bırakın. Bu aynı zamanda hava doğumlu bakteri korunmaktadır tutmaya yardımcı olacaktır. O zaman sonra plastik çıkarın ve duş alın. Bu sizin dövme iliklerine direnmeye ve sıcak su kullanmaktan kaçınmak için bu noktada önemli. Soğuk akan su ile hafif ve hızlı bir şekilde durulayın. Bu fazla mürekkep, kan ya da merhem kaldıracaktır. Bu aşamada sabun kullanmaya gerek yoktur. Şiddetle ovuşturarak kaçının, bu yeni dövme zarar verebilir. Son derece nazik bir dokunuş ile tüm süreci tedavi çalışın.

22 Temmuz 2012 Pazar

Yeni Bir Dövme Yaptırmak


Hiç yeni bir dövme için bakım nasıl acaba? Belki yakın zamanda bir almak için bir dövme ya da planlama ele verdik. Bu sanatçı onu tamamlar andan itibaren bunu dikkat çekmek önemlidir. Sizin dövme geleceği buna bağlıdır! Eğer ilk dövme veya 15. alıyoruz olsun, "Dövme için Bakımı Nasıl" çok şey öğreneceksiniz. Bu kılavuz hafta sonraki birkaç saate ilk çift ne yapacağını, enfeksiyonu önlemek nemlendirilmelidir tutmak göstereceğim size nasıl yapacağınızı, ne yeni bir dövme için yapmak için değil, sık sorulan sorular ve ipuçları bulamazsınız her yerde.

Peki neden bu kadar önemli dövme sonrası bakım nedir? Birçok kişi yeni dövmeler temelde kolayca enfekte olabilirler açık yaralar olduğunu fark yoktur. Bu dikkat çekmek için hata dövme ve sağlık geleceğini etkileyebilir.

Bu iyileşme bitti sonra daha size dövme bakımı, daha iyi bakacağız. Vücudunuzun ve yeni "sanat yatırımı" korumak için geldiğinde bir çok güvende olamaz. Tüm süreç 2-4 hafta kadar sürer.