24 Eylül 2012 Pazartesi

Kanji Sembolleri

Hiç emin değişmeyecek tek ilişkisi olan bir çocuk veya bir akrabası olmadığı sürece başka bir ismi, sen koymak biri var asla. Bir erkek veya kız olması, hatta bir eşin adı benim deneyim size dövme bir break-up için bir reçete edilmiş, ve acı bir örtbas etti! En önemlisi bir tasarım almak ya da sizin için bir şey ifade edecek bir tane oluşturun ve cilt sürü gösteren muhtemel olduğunda size 80 ailenizin yıllık Yaz reunion bulunuyor olduğunuzda sizi mahcup olmaz. ("Merhaba Anne, neden Büyükanne SüngerBob omzuna kuş saygısız var mı?") Düşünsenize!


Şimdi 1000 rahatca sokmak göz atmak için aşiret dövmeler, Kanji sembolleri, fotoğraflar, Çin isimleri, ejderhalar ve daha birçok dahil dövme fikirleri için harika bir kaynak bulduk. Dövme Fever 100 adlı daha kolay Seçilen sanatçının size koymak için yapmak büyük baskılar, yazdırılabilir dövme tasarımları vardır. Ayrıca seçimi hakkında daha iyi tavsiye bulmak ve dövme için bakım sonra. Eğer dövme ateşi var ise, tek bir çare var ... imzaladılar olsun, hey, ve biraz daha inek çanı ya da zarar vermez!

14 Eylül 2012 Cuma

Mürekkep Bardak ve Lastik Bantlar


Hepsi tek öğeler (Jilet, mürekkep, mürekkep bardak, vazelin, plastik engelleri, lastik bantlar, vb) uzak yaptıktan sonra tüm alet ve dövmeler arasında çalışma yüzeyine kabul edilebilir bir sert yüzey dezenfektanı kullanıyor musunuz? Nasıl onların olmayan tek ekipman sterilize mı? Bunlar dövme veya deldi alıyorsanız ÖNCESİ yanıtladı gerektiğini soruları ... yanı sıra akla gelen herhangi bir diğerleri. Unutmayın, SİZİN sağlık, ve senin sorumluluğunda. Kendiniz için hem de arkadaşlarınız ve sevdikleriniz için yap. Sen, bir ampute Tifo Mary sonuna kadar yapmak istemiyor musun?


Bildiğim kadarıyla sterilizasyon gider gibi, kendi sık kullanılan üç yöntem vardır ... soğuk kimyasal, kuru ısı, ve otoklav sterilizasyon. Bir otoklav buhar, ısı ve bilinen tüm mikroorganizmaların ve bunların yeniden hangi sporları öldürmek için basınç kullanır ve özellikle muhtemelen infeksiyöz vücut sıvıları ile temas ettiği ekipman için sterilizasyon tercih edilen yöntem, bir cihazdır. Kimyasal ve kuru ısı sterilizasyonu kirli olmayan ürün (vücut sıvılarıyla temas etmemesi gerekir ki) veya bir otoklavda sterilize edilemez öğeler için yeterli kabul, ama, çünkü en etkili yöntemler değillerdir bir otoklav buhar basıncı (Bu iki yöntem ne eksikliği) üreme sporlar öldürür ve tüm donanımları küçük köşe ve crannies içine alır budur. Temiz, kuru, tek tek paketlenmiş ürün inç kare başına 15 lira ve 250 derece sıcaklık ve basınç (az yirmi dakika Fahrenheit işlendiğinde Otoklav sterilizasyonu bu en yaygın standart olmasına rağmen, bu rakamlar değişebilir yer alır ... daha fazla ısı ya da basınç ) gerekli poz süresi azaltabilirsiniz.

Hastalık Kontrol Merkezleri


O Hastalık Kontrol Merkezleri göre, orada ASLA var olduğu belirtilmelidir rağmen Hepatit, karaciğer saldırıları bir hastalıktan, vücut sıvısı transferi çok daha küçük miktarda gerektiren bir çok heartier patojen olan, çok daha fazla endişe kaynağıdır Hepatit VEYA AIDS bir belgelenmiş durumda bir dövme neden olmuştur. Ancak, her zaman her şey için ilk kez, ve kimse olmak istiyor, bu yüzden her zaman evrensel önlemleri almak iyi bir fikirdir. Tüberküloz gibi Eğer enfekte kan ile temas yoluyla alabileceği birçok başka hastalıklar olduğunu da unutmayın. Ama bu, hepsi bu değil. Biz de hesaba sadece yeni dövme içine fester için fırsat bekleyen farklı bakteriyel ve mantar enfeksiyonlarının bolluk almak zorunda. Bu yüzden dikkatli olun ... kaydetmek hide kendi olabilir.


Bu süreçte ilk adım stüdyo evrensel önlemler hakkında sormak için ... enfeksiyon ve hastalık bulaştırma (bu nedenle dönem "evrensel") önlemek için her istemci ile kullanılan uygulamaları bir dizi. Onlar yeni iğneler kullanıyor musunuz? Çalışırken onlar lateks veya benzeri sınav eldiven giyer misiniz?

Bilgisayar Çıktısı Gibi Dövmeler


Eğer resmi alıyor musunuz? Bir bilgisayar çıktısı gibi görünmek istiyorsanız, o benim konuğum olacak ve Kaisho stili için gidin. Bu senin seçimin. Ama muhtemelen dövme için gyousho veya sousho birini kullanmak istiyorum düşünüyorum. Benim kişisel tercihi gyousho olurdu: Bu şık, ama o bile anadili şaşkın terk etmeyeceğim.


3. Gerçek ya da sahte?

Ben başında Mel C sözü hatırlıyor musun? Peki onun koluna dövme var ne kanji sanırım? İngilizce Harika, ama çoğu Japon halkına bu kanji kombinasyonu göstermek ve en iyi ihtimalle boş bir görünüm elde edeceksiniz: "Girl Power" - Aynen öyle. Kötü bir örnek ister misiniz? "Büyük baba" deneyin. Şimdi, bunu İngilizce olarak ne anlama geldiğini biliyorum, ama kanji koydu ve "büyük baba" ile sona! Sadece işe yaramıyor.

Gyousho ve Sousho Stilleri

Gyousho - Cursive mektupları. Sen ortaokula kadar taşındı ve bir sonraki içine bazı harfleri akışının bölümleri sağlayarak daha hızlı yazabilirsiniz öğrendim. Evet, bunu tahmin - Japon aynı şeyi yapmak, ve onlar bunu gyousho diyoruz.


Sousho - Süper cursive harfleri. Hiç bir doktor bir reçete gördünüz mü? Tabii, yazar veya bazı diğer eğitimli kişi (muhtemelen) okuyabilirsiniz, ama hiç kimse ne diyor bir ipucu vardır: Sonra sousho Japonca gibi ne olduğunu biliyorum!

Japonca Karakterler


Yani, şimdi stilleri yazma geçmek. Japonca karakterler üç çeşit vardır, tıpkı onlar yazılmış olabilir üç yolu da vardır. Merak etmeyin. Bu kolay! Biliyorum, sen bile yeryüzünde bu farklı stilleri tanımak mümkün olacak, bu yüzden nasıl Japon okuyamaz düşünüyorsun? Peki, bu deneyin:


Kaisho - Blok harfler. Bu gibi ABC'si yazmayı öğrendi ve Japon çocuklar sadece aynı şekilde onların karakterleri yazmak için öğrenmek: Volvo beğendiniz - köşeli ama iyi.

Yazı Stilleri


Sadece bu muhtemelen size dövme için isteyebilirsiniz hangi stili hakkında bir fikir vermiş okuma - ama sadece henüz bitmiyor! Şimdi buradaki Japon tür karakterler ne olduğunu biliyorum, en geçelim ...


2. Yazı stilleri

Biraz daha yaklaş. Ekranın doğru öne doğru eğilin. Aynen öyle. Şimdi önünüzde kelimelere bakınca. Bu harflerin şekillerini iyi bir yakın göz atın. Tamam mı? Şimdi dürüstçe söyle: Times New Roman bir dövme ister misiniz? Nasıl Tahoma hakkında? Bu nedir? Siz Canon veya Epson tarafından bir dövme istemiyorum? Tabii ki yok. Ve aynı şekilde, ya da Japon dövme bir çıktı gibi bakıyor olmasını istemiyorum!

Hiragana Dövmesi


Hiragana - Bu basit, yuvarlatılmış karakterler sesleri temsil, ancak bağımsız bir anlamı yoktur. Onlar Heian döneminde kadınlar tarafından geliştirilmiştir ve hala Japon halkı tarafından kadınsı olarak kabul edilir.


Katakana - hiragana gibi aynı zamanda etrafında Budist rahipler tarafından geliştirilen, bu da sesleri temsil ve kendi anlamı yoktur Basit, açısal karakterlerdir. Siz (onlar geriye rağmen!) Onları Matrix ekran aşağı basamaklı gördüm

Kanji - Başlangıçta Çin, bu karakterler duruma bağlı olarak bir anlam temsil resimler ve ayrıca birkaç farklı sesler gibidir.

Japon Dövmeleri


Japon dövmeler serin. Ama kişisel bir çevirmen lig dışında ise nasıl bir kanji moda kurbanı olmaktan kaçınmak ve bir dövme ile takılıyorum gerçekten pişman olacak?

1. Hiragana, Katakana ve Kanji - farkı bilin


Eğer dövme sanatçısı konuşmaya başlamadan önce, size neler konuştuğunu biliyorum emin olun. Eğer bir Japon dövme istiyorum, ama demek Japonca karakterler hakkında ne biliyorsun? Siz 2 dakikalık Japon kampı hızlı bir ölçü lazım.

Öncelikle, en hiçbir Japon "alfabe" olduğunu açık olalım. Hiragana, Katakana ve Kanji - - İşte Japonca karakterler üç set vardır ve her grubun kendi tarihi, işlevi ve tarzı vardır. Bu gerçekler etrafında baş alın ve zaten şu anda Japon dövmeler ile dolaşırken insanların% 99 daha fazla bilecek: