23 Temmuz 2012 Pazartesi

Dövme Enfeksiyonu Nedir


Bir ihmal dövme enfeksiyonlara neden ve vücudunuz ve yeni dövme berbat edebilir. Bu makalede, sık sorulara cevap, ve dövme yolculukta size yardımcı olmak için anlayışlı ipuçları vermelidir.

Saat ilk çift:

O Kapalı bırakın! Yeni dövmeler açık yaralar gibidir beri. Bu enfekte olma onu tutmak için her şeyi yapmak çok önemlidir. Yeni dövme sanatçısı tamamlandıktan sonra temiz sildim gerektiğini, bazı merhem olarak uygulanmış ve plastik şal sarılmış. Onlar korumalı tutmak için bunu yapmışlardır.

Yaklaşık bir saat için dövme üzerine merhem ve plastik wrap bırakın. Bu aynı zamanda hava doğumlu bakteri korunmaktadır tutmaya yardımcı olacaktır. O zaman sonra plastik çıkarın ve duş alın. Bu sizin dövme iliklerine direnmeye ve sıcak su kullanmaktan kaçınmak için bu noktada önemli. Soğuk akan su ile hafif ve hızlı bir şekilde durulayın. Bu fazla mürekkep, kan ya da merhem kaldıracaktır. Bu aşamada sabun kullanmaya gerek yoktur. Şiddetle ovuşturarak kaçının, bu yeni dövme zarar verebilir. Son derece nazik bir dokunuş ile tüm süreci tedavi çalışın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder