13 Haziran 2012 Çarşamba

Başarılı Lazer Dövme Silme Girmek nasıl


Lazer teknolojisindeki gelişmeler sayesinde, dövmeler eskisi ömür boyu bağlılık olmayabilir. Ancak, bu lazerle dövme silme herkes ya da her dövme için aynı çalışır anlamına gelmez. Senin lazer tedavisi, dövme kaldırmak ne kadar iyi olarak gerçekçi beklentilere sahip olmak için, hesap içine Burada anlatılan konular almalıdır.

Lazer Temelleri Anlamak

Lazer teknolojisi dövme pigmenti yıkmak için yoğun bir lazer ışını kullanır. Dövme mürekkebi daha küçük parçacıklara böler gibi, vücudun doğal sistemleri mürekkep yıkayın. Lazerler dövmeler üzerinde çalışmak yolu nedeniyle, bazı insanlar ve dövmeler diğerlerine göre lazer kaldırılması için daha uygun aday haline getiriyor.

Dövme Lazer Kaldırma için en iyi yanıt hangisi

Çoğu dövme kaldırılabilir ya da görünümünü önemli ölçüde lazer dövme silme kullanarak küçültebilirsiniz. Düşünün bir konu dövme yapıldı durumdur. Geçtiğimiz on yıl içinde, kullanılan mürekkeplerin onlar kaldırmak zor olduğu anlamına gelir, daha güçlü hale gelmiştir. Sonuç olarak, daha 10 yaşında dövmeler muhtemelen kaldırılması tedaviye daha iyi yanıt olacaktır.

Ne olursa olsun dövme yapıldığı zaman, bazı renkleri diğerlerinden daha kaldırmak daha kolaydır. Lazer ışınları bu nedenle koyu renkli mürekkep, kolay çıkarmak için, karşıtlıklar üzerinde bilemek. Kırmızılar, sarılar kaldırmak daha zordur ve diğer renklerle dövme daha fazla seans gerektirebilir. Farklı mürekkep renkleri farklı lazer dalga boylarında yanıt Dahası, çok renkli dövme her zaman birden çok seans tedavi gerektirir.

Dövme vücut üzerinde bulunduğu dikkate alınması gereken diğer bir konudur. Kollar gibi daha fazla vücut yağı, sahip Alanları, kalçalar, bacaklar, ya da göğüs, böyle ayak bilekleri veya parmaklar gibi daha az yağlı olduğu bölgelerde, daha iyi temizleme sonuçları sahip olma eğilimindedir.

İnsanlar Lazer Kaldırma için en iyi yanıt hangisi

Onlar bu zıtlıklar bulabileceğiniz önce belirtildiği gibi, renk kontrastları gibi lazerler ve daha iyi çalışır. Sonuç olarak, hafif tenli kişilerde dövme kaldırmak için lazerler kullanarak daha iyi sonuçlar var eğilimindedir. Mürekkep rengi hala bir faktördür, ancak hafif cilt, daha fazla kontrast renkli mürekkepler kullanılmaktadır ne olursa olsun.

Buna ek olarak, güçlü bir bağışıklık sistemleri ile sağlıklı insanlar genellikle daha iyi sonuçlar alır. Sağlıklı bir kişinin ihtiyaç daha az lazer oturumlar halinde çevirebilir olduğunu. Bir seans sayısının yüksek geçeceği gibi dövmeler lazer kaldırılması ile ilgili istenmeyen yan etkilerin çoğu genellikle gelir. Böylece, gerekli olan daha az sayıda seans, daha az biri herhangi bir yan etki yaşayacaksınız.

Sağlıklı kiloda olmak da giderim kalitesini artırabilir. Bazı profesyoneller, mümkünse tek bir dövme kaldırılmış olan önce herhangi bir aşırı kilo gerektiğini tavsiye etmişlerdir. Sigara içmek aynı zamanda lazer tedavisi sonuçlarının kalitesini azalttığı, bu nedenle de tedaviye başlamadan önce sigarayı bırakmak için insanlar için önerilen oldu.

Kontrollü Olabilir Faktörler

Yukarıda tartışılan konularla bile, en dövmeler lazer tedavisine cevap olacaktır. Konu dövme silinecektir ne derece ve herhangi bir yan etkisi olacaktır. Daha önce de belirttiğimiz hususlar birçok kişinin kontrolü dışında iken, bir iyi sonuçları mümkün sağlamak için atabileceğiniz adımlar vardır.

Tedaviden önce, bir iyi hidrate edilmeli ve tam bir gece uykusu aldık. Topikal bir uyuşturma aracı kullanma ağrıyı azaltmaya yardımcı olabilir, ama ibuprofen gibi ağızdan alınan ağrı kesiciler, tavsiye edilmez. Tedavinin yapılması kliniği bulunan bir ağrı yönetimi seçeneği olmalıdır.

Tedaviden sonra, bir tedavi alanı ısı kaçınmalıdır. Bu toplantı sonrasında 24 saat sıcak bir duş almayı ve sonrasında birkaç gün için doğrudan güneşe maruz kaçınmak anlamına gelir. Daha dikkatli alanı lazer seans arasında tedavi edilir, daha iyi yanıt verecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder