13 Haziran 2012 Çarşamba

Sizin Kına Dövme İçin Bakım ve Bu Son yapmak nasıl


Binlerce yıldır, kına dövmeleri çok kültürde bir elyaf olmuştur. Bugün, insanlar bir olay ya da başka nedenlerle sayısız kutlamak için, potansiyel bir dövme test etmek, eğlenmek için geçerlidir. Kına dövmeler için tasarım seçenekleri neredeyse sınırsız-bir olan uzman kına dövme sanatçısı aklınıza gelebilecek herhangi bir tasarım oluşturabilirsiniz.

Kına onun ölmekte özellikleri binlerce yıldır kullanılmakta olan bir bitki türüdür. Bitkinin bir asidik sıvı ile ezilmiş ve karıştırıldığı zaman, bir koyu renkli bir yarı-sürekli mürekkep oluşturur üretilir. Bu boya ve mobilya koyulaşması giyim, boyama ve vücut sanatı yaratmak, saç boyama beri kullanılmaktadır olabilir.

Dövme Eğlenceli ve yarı-kalıcı formu, tüm geçici kına dövme uygulaması için dünyada kullanılmaktadır. Seçim için sonsuz tasarım ve görüntü ile, ne istersen oluşturmak için size kalmıştır. Sanat eserleri gibi, kına dövme kendini ifade ve kutlama etkinlikleri için yollar vardır.

Binlerce yıldır kültürlerin önce asitli sıvılarla karıştırıldığında kına bitki karanlık ve yarı-kalıcı boya ürettiğini keşfetti. Ticari boya icat edilmeden önce, toplumlar, ölmek mobilya boyası ve dövme uygulaması saçlar için kına mürekkep kullanılır.

Bu geçicidir, çünkü ne yazık ki sadece çok uzun sürebilir. Eğer ki, daha uzun ömürlü yapmak için yapabileceğiniz şeyler vardır. Bu ipuçlarını takip edin ve kına dövme bir ay kadar sürebilir.

Birincisi, çıkarmadan önce birkaç saat için üzerinde kına dövme macun bırakın. Dövme uygulandığında, kalın bir pasta mürekkep altında göstermek için çıkarılması gerekir ki kalacaktır. Birçok hemen bu hamur kaldırmak, ancak karanlık bir dövme daha uzun sonuçlar için üzerine tutarak.

Sizin dövme uygulama 15 saat içinde banyo kaçının. Mürekkep emme cildinizi zaman verin. Yıkama, daha kolay mürekkep yıkayın böylece cildinizi derinlemesine batarsın yok senin kına dövme zamanı verecektir. Ayrıca daha kolay sulandırır dövmeli alan, peeling kaçınıyorum.

Lütfen kına dövme mürekkebi cildinize emmek için bol zaman geçtikten sonra, günlük bölgeye bebek yağı uygulayın. Sağlıklı cilt, tasarım daha uzun sürecek. Limon suyu da cilde, bu yüzden dövme için bir dilim limon uygulamayı deneyin bir koruyucu olduğunu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder