13 Haziran 2012 Çarşamba

Eşleştirme Dövmeler: sağ Nasıl Gidilir?



Onunla bir tasarım ve sopa üzerinde anlaşın. Grubunuzdaki herkes gibi yönünde büyük bir tasarım seçmek dışarı uzun boylu bir emirdir. Her birey güzellik için kendi kriterleri vardır ve hatta arkadaş her şeyi her zaman aynı fikirde değilim. Eşleşen dövmeler alırken, bu desen grubun her üyesi sürecinde kendi et ve deri esnetme olarak kullanmak üzerine oybirliği almak önemlidir. Bir tasarım üzerinde mutabık kalınmıştır Ve bir kez, herkesin ona sopa önemlidir. Bu insanlar diğer eserleri görmek, özellikle son dakika içinde fikirlerini değiştirme almak dövmeler için oldukça yaygındır.

Sembolik bir tasarım seçin. Dövmeler aslında aşiret üyelik ya da cesaret ve bilgelik gibi kişisel bir özelliği temsil yapıldı. Bugün halen uygulanan ve bu grubun ne ile ilgili olduğunu sembolize eden bir tasarım almaya eşleşen almak dövmeler insanlar için akıllıca bir hamle oldu. Bir özgür ruhlu demet olarak kendinizi duyuyoruz Eğer bir kuş dövme seçiminde mükemmel geliyor.

Herkes için aynı sanatçı kullanın. Tutarlılık bir sanat ya da her dövme sanatçısı zihninde kökleşmiş bir çizim çoğaltmak için çalışıyorum oyunun adıdır. Bu eller tek bir çifti gizleyen mürekkep yapmak için izin verilmelidir gerçekten önemli nedeni budur. Neden? Zar zor seçtiğiniz tasarımın farklı sürümleri ile birbirlerine daha da kötüsü sonuna kadar benzer dövmeler eşleşen istemiyorum çünkü var.

Profesyonel bir dövme sanatçısı seçin. Vücudunuza uygun şekilde yapılan mürekkep özel beceri ve doğru bilgi alır Başlarken. Eğer profesyonel bir cilt sanatçısı işini yapsın niçin bu kadar. Bir tasarımı seçerek ya da herkes cildinizin dokunmaya izin vermeden önce, size dışında küçük bir işareti ile lisanslı bir dövme kliniği değil, biraz loş daire girdiğinizi bunu görmek gerekir.

Ayrıca standart oranlar aşağıdaki şekilde şarj sanatçıların dikkatli olun. Onlar HIV ve hepatit gibi ölümcül hastalıklar verebilir geri dönüşümlü iğneler ve kirli araçlar kullanılarak yapılabilir. Siz birkaç kuruş kaydetmek isteyebilirsiniz ama hayatınızı veya arkadaşlarınızın değmez.

Size harika görünüyorsun dövmeler eşleşen seçin. Ve büyük bir tarafından biz güzel demek; sizin ve Arkadaşları sonra bile hala 20 yıl hayran olduğu bir tasarım. Bir dövme ustası yapmak için gidiyor ise süslü desenler daha çok cilt üzerinde inanılmaz bakabilirsiniz; sen kuş tüyü tasarım sayfalarını taramaya deneyin gibi güzel bir dövme göründüğünü hiçbir ipucu var. Ve bu tasarımları pratik zamansız olduğu gibi herkesin hoşuna gidecek emin olabilirsiniz - gerçek bir klasik güzellik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder