13 Haziran 2012 Çarşamba

Siz Kendi Dövme yapmak mı zaman 3 Sorulacak Sorular



Orada dövme tasarım seçenekleri dışında milyonlarca sinirli ve sonsuza almak istiyorum bu doğru bir çıkış bulamıyorsanız, o zaman yani kendi dövme yapmak, başka bir seçenek yoktur. Kendi üzerine bir şeyler yapmak arkasındaki anlam ek olarak, ayrıca seçenekleri avantajları alabilir sizin elinizde kullanmak için yazılımı ve insanlar açısından sizin için hangi öğrenmelidir. Eğer bahsediyorum ben ne hakkında emin değilseniz, o zaman öğrenmek için okumaya devam edin.

Eğer gerçekten kendi dövme yapmak istiyor musunuz?

Tabii ki, herkes ellerinden eğer yapmak istiyor. Onu da yapması gerektiğini çok iyi nedenleri vardır. Kendi dövme tasarlamaya çalıştığınızda, diğer insanların vücutlarına taktığım bu tüm ayıran bu, kendiniz için özel bir şey yaratıyor. Ki bunun için gitmek için yeterince iyi değilse, o zaman siz de kendi dokunuş ile etiketlenmiş bir şey başkalarıyla pişman veya hisse asla o kadar kişisel ve benzersiz bir şey taşıyacağını bilmelidir. Bu dövmeler kadarız budur.

Nasıl başlamak için?

Size ait bir dövme tasarlamak için kullanabileceğiniz yazılım hakkında öğrenme ile başlamak gerekir. Kesinlikle düşünmek gerektiğini ilk serbest değildir Photoshop vardır. Ama sen piyasada bulabileceğiniz en iyi olanıdır. Boya ücretsizdir ve kendi dövme yapmak için gerekli olan bazı temel işlevselliği elde edebilirsiniz başka bir seçenektir. Eğer daha fazla işlem için temel olarak bir taslak yapmak istiyorsanız yeterlidir. Ayrıca, siz de aynı amaç için kullanabileceği birçok ücretsiz online fotoğraf işlemciler vardır.

Eğer tamamen sizinle geldi ne memnun değilseniz ne?

Herkes sanatsal anlamda ya da bir bilgisayar kullanarak profesyonel bir dövme tasarımı için gerekli becerileri vardır. Yani bir kroki ile geliyor ve sorun üzerinden gidince, güvendiğiniz bir sanatçı o almalı ve o dövme amaç için kroki ilerletebilir bakın. Bir dövme sanatçısı bu konuda dönüşebileceği iyi biri olacaktır.

Birkaç adım geçtikten sonra, mutlaka elinizde olan bir şey ve vücudunuzun imzaladılar hazır olacak ve hayatının geri kalanı için orada kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder