13 Haziran 2012 Çarşamba

Vücut Sanatı Hakkında anlaşma: tüm Hakkında Nedir


O baktı gereken insanların nihai hedefi, takdir görünümü ile üzerine baktı gerekir. Bu makyaj bayanlar için neler yapabileceğini ve onlar yüzyıllardır onu asmak nedeni budur. Makyaj olsa Yüz kendini cazip hale getirilmesi sadeliği geçti taşındı ve kendini bir ifadesi haline gelmiştir.

Vücut resimlerinde çıplaklık yerini almış, kalıcı ve kına dövmesi diğer taraftan piercing kulak memesi öteye gitti ederken, modaya uygun bir stil haline geldiğini birçok kişi üzerine yazılmış.

Vücudunun bir sanat kavramı kusurları ve güzelleştirilmesi gizlenmesi daha gitti ve bir sanat dinamik formu genişletmiştir. Bu böyle iken, bir de tek bir vücut ya da herhangi bir bölümü üzerinde yapılan dövme yaptırmadan önce bilmeniz gereken bazı şeyler vardır gerçekleştirmek zorundadır.

* Özgünlük
Eğer bir dövme ya da piercing isteyin, size bir şey bilmek gerekir - vücut sanatı tüm orjinalliği ile ilgili. Onlar hala çocuklar zaman Twins sevimli ama onlar büyük olsun, onlar bir araya acıtıyor. Iki kişinin tamamen aynı aynı tasarım varsa Tıpkı bir dövme, vücut boya ya da piercing gibi, hoş bakmazlar.

* Bu sonsuza kadar kalır
Sarhoş ya da değil, bir kez vücut deldi var, boyalı veya dövmesi, o yapılmıştır. Eğer sadece bir piercing var ama ne olursa şanslı bunu bir dövme ise. Bu kalıcı olarak kalır ve bu çıkıyorum imzaladılar birine sahip olarak hemen hemen aynıdır.

Bunun yanı sıra, sahip olmak istediğiniz ne olgun düşünüyorum. Birçok kişi sık sık hafifçe vücut sanatı düşünmek ve sadece bir heves yaptırabilir. Çoğunlukla, sizin için en bugün bu kadar iyice akıllıca kelimeleri seçin veya tasarım dün gibi üzerinde aynı etkiye sahip olamaz ne demek olabilir.

* Maliyet
Vücut sanatı bir fiyat ile birlikte geliyor ve bu ifade için bir şey olabilir ama yine de size maliyetinin ne olacağını düşünmek zorundayız. Eğer deneyimi için sadece iseniz Vücut resimlerinde, genellikle ücretsiz yapılabilir ve çoğu vücutlarında boyalı olması için gönüllü olan, neden bir sonraki vücut sanatı festival için sabırsızlanıyorum ve bunun yerine bir fiyat olmadan size yaptın?

Eğer para varsa Veya, bunu yapmadan önce sizin sanatçı ile tasarım ve maliyet tartışın. Tasarım ve temizlik ödün vermeden makul bir fiyata almak için deneyin.

* Almak için nereye
Dövme ortak bir şey ama inandırıcı bir sanatçı ile kendinizi uyum emin olun. Piercing dövme ve vücut deri penetrasyon içerir ve sizin damarları içerir hem de. Kullandıkları ekipman kullanılan ve geri onayladığında değil, eve kadar temiz olmalıdır.

Eğer servisi, bir ya da anahtar dükkanlar almadan önce herhangi bir form doldurmanız değilseniz. , Tüm mağazalar temiz ve hijyenik olduğunu düşünmeyin kendi uyanık ve vücut sanatı halletmek için en iyi alışveriş seçin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder