13 Haziran 2012 Çarşamba

Dia De Los Muertos Dövmeler



Dia de los Muertos dövmeler-ne olduklarını ve niçin önemlidir? Dia de los Muertos ve dövmeler: bize de biz olmak üzere iki ayrı bölümden vadeli yıkmak için ihtiyacınız olan anlamanıza yardımcı olmak için. Çoğumuz zaten dövmeler aşina ama sadece durumda bunların ne olduğunu bilmiyorum - bu silinmez bir tasarıma sahip insan vücudu üzerinde yapılan markalarıdır. Bu işaretler, elektrikli bir iğne kullanılarak cilt üzerinde yapılan delikler içine pigmentler sokarak yapılır. Söyledi; Şimdi vadeli Dia de los Muertos bakalım. Sizin de tahmin ettiğiniz üzere, bu ölülerin gününü ifade eder Meksikalı bir terimdir. Yukarıda dökümü tarafından şimdi vadeli Dia de los Muertos dövmeler onur ölülerini sevilen olanlar içindir insan bedeni üzerinde yapılan işaretleri temsil ettiğine öğrenebilirsiniz.

Bu dövmeler önemi daha fazla ışık tutacak Önce bu "ölüler günü" hakkında tarihin biraz anlamak gerekir bizim için işaretlerinin önemi takdir edebilmek. Daha önce verdiğimiz vadeli Dia de los Muertos ölülerin günü için durdu Meksikalı bir dönem olduğunu ortaya çıkardı. Şimdi soru kalır, nasıl bu gün kuruldu ve nasıl kutlanmaya geldi? Bu soruyu cevaplamak için, Aztekler olarak bilinen bir grup insanın yaşadığı 3500 yıl öncesine geri gitmek gerekir. O, Aztekler onur ölen için bir ay süren bir kutlama vardı. Kutlamalar dünyaya geri ölmüş ruhların ruhları memnuniyetle ifade edildi. Onların kafatası toplamak ve görüntülemek edeceğini Bu kutlamalar oldu. Kafatasları, yaşam, ölüm ve yeniden doğum sembolize kadarız. Bunlar genellikle bir çap de los Muertos dövme sahip olduğunu sergilemek için kullanılan işaretleridir.

İspanyol fatihler yakında şu anda Meksika olarak bilinen arazi sızmış. Bunlar Katolik inancı inanan ve onların ritüelleri ve putperest gözetilmesi terk etmek yerlileri (Aztekler) dönüştürmek için çalıştılar. Ne yazık ki başarısız olduk. Onlara Bilinmeyen, ritüel bozma girişimleri aslında böyle All Souls gün ve Azizler günü olarak ünlü Katolik tatil denk hatta gelişmeye ve sağladı. Dünya gelişmeye devam ederken Aztekler yakında sildi ama kendi kültür firma kaldı ve geliştirilmişti. Bugün, Meksika halkı vücutlarında Dia de los Muertos dövmeler taşıyan yerine Aztekler ile olduğu gibi kafatasları toplama ve görüntüleyerek ölülerini anmak.

Söyledi; burada Dia de los Muertos dövmeler ile ilgili akılda tutulması gereken birkaç şey vardır.

Her · Öncelikle, dövmeler özellikle insan organları üzerine kazınmış olan şeker kafatasları oluşmaktadır.

Vücudunuzda bir şeker kafatası dövme ile rahat değilseniz · İkincisi, o zaman vücut, hatta sevdikleri yiyecek ve içecekler ve en sevdikleri oyuncakları kendi portre dövme gömerek sevdiklerinize hatırlıyorum.

Bu cennetin açık kapıları ve ölülerin ruhlarını yeryüzünde sevdiklerini ziyaret inanıyoruz dönemi olduğundan · Son olarak, bu dövmeler çoğu, her yıl 31 Ekim başlayarak insanların derileri içine gömülürler .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder