13 Haziran 2012 Çarşamba

Dövme Silme - Ne Herkes bilmeli


Eğer dövme kaldırma ile ilgileniyor musunuz? Eğer sen, orada o dövme kaldırıldı alma hakkında gitmek istiyorum nasıl nihai bir karar vermeden önce bilmeniz gereken birkaç şey vardır. Çoğu insan istenmeyen dövmeler çıkarmadan geldiğinde onlara sunulan kaç seçenekleri farkında değilsiniz. Bu lazerler günümüzde mevcut tek seçenek olduğunu akıllarına kazındı.

Ilk lazer dövme silme hakkında biraz konuşmak sağlar, sonra ben size sunulan diğer seçenekleri de tartışacağız.

Sektöründe yapılacak ve kamuya tek seçenek olarak tanıtılıyor çok para var çünkü her şeyden önce, bu yöntem muhtemelen en popüler seçenektir. Bu en çok dövme üzerinde oldukça büyük etkilere sahip olduğu tespit edilmiştir nispeten ağrısız bir işlemdir. Bu süreç aynı zamanda oldukça yüksek bir fiyat etiketi ile birlikte geliyor. Bu dövme kullanılan da dövme ve hangi renk tip büyüklüğüne bağlı olarak binlerce dolar pahalı olabilir. Ben temizleme işleminin yüksek maliyet nedeniyle küçük dövmeler için lazer kaldırma, tavsiye ederim. İnsanlar kanama ve çalışma yaptıktan sonra yara izi bildirdin. Yani dövme silme, bu süreci biraz ağrı sürebilir birisi için ve bazı küçük dövme silme işlemi sonrası skar ile tamam Tüm söyledi ve yapılır.

Dövme çıkarma kremleri insanlar istenmeyen dövmeler kaldırmak için kullanmakta olduğunuz başka bir seçenek. Bunlar çok popüler olan ve hem olumlu hem olumsuz yorumlar var. Diğerlerinden daha iyi çalışan birkaç kremler vardır. Onlar çok ucuz, çünkü bu çoğu insan için çekici olan, kendi evinizin rahatlığında uygulanabilir ve dövmeler belirli türleri kullanıldığında mükemmel sonuçlar olabilir.

Size bu konuda gitmek istediğiniz yolu ise sizin için kullanılabilir tamamen doğal yöntemler bir dizi de vardır. Bunlar istenmeyen dövmeler kaldırmak isteyen insanlar için yüzyıllar boyunca kullanılmış olan herhangi bir bakkal bulabileceğiniz basit unsurlarıdır. Bu metod ile kadar bütün yöntemleri dışarı ucuz ve en ağrılı bir yöntemdir. Tüm doğal yöntemleri hakkında başka büyük şey, bazı dövme çıkarma kremleri kullanmanız kimyasallar kullanmayın olmasıdır. Bu yöntem ucuz ve hemen hemen herkes için iyi bir seçim olacaktır. Size malzemeler için yaklaşık 20 $ mal olacak ve istenmeyen dövmeler kaldırmak isteyen herkes için ilk çare olmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder