14 Haziran 2012 Perşembe

Tribal Dövme Nedir?

Eğer bir dövme eski yol almak, genellikle satılmaktadır tasarımlar sınırlı konum. Bir site üzerinde özel bir tasarım yarışması ev sahipliği yaparken, tüm dünyadan tasarımcıları erişebilirsiniz.İstemci olarak, kazanan tasarımcı gider bir ödül sunuyoruz. Genellikle, para ödülü daha çekici, daha katılımcı olacaktır. Bu nedenle, seçim için çok daha fazla yaratıcı tasarımlar olacak. Eğer geleneksel yol alırsak, diğer yandan, size bir katalog seçim ikna etmeye çalışan dövme stüdyosu sadece bir tasarımcı olacak.

Insanlar dövme olsun nedeni olarak insanların kendileri kadar çeşitlidir. Eğer bir para cinsinden yatırım, zaman, yanı sıra vücudun imzaladılar almanın bir parçası yapmaya hazırsınız yüzden, eğer siz de eski okul dövme arama dökümü ve internette gezinti olabilir. Dövme kişiliğinizi yansıtacak ve tasarım seçenekleri sınırlı sayıda sizin kişiliğinizin bir parçası bulamıyorum. Senin kişiliğini iyi bir tasarımcı kişisel dövme fikirleri bir sanat eseri yaratmak zorunda tarafından temsil edilecek.

Eğer cildinize imzaladılar olarak kalbine yakın kalır bir dövme tasarımı istiyorsanız Yani, zaman ayırın ve profesyonel bir tasarımcı yardımı ile güzel bir dövme tasarım verir bir şekilde düşüncelerinizi yapılandırın. İyi şanslar!

Kristen Dunn bir dövme meraklısı ve onun müşterileri için kışkırtan, zarif ve funky dövmeler düşündüm binlerce yarattı profesyonel dövme tasarımcısı. O kredi için özel tasarımlar geniş bir koleksiyona sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder