13 Haziran 2012 Çarşamba

Düğünlere de Kına Gizem ortaya çıkararak



Kına veya Mehndi olarak bilinen her iki aileden gelen gelinin kız arkadaşları ve yakınlarının tüm kutlama ve evlilik yetişkin dünyasına çocukluk gelinin geçen işaretler dekorasyon bir gece için bir araya toplamak. Kadınlar, en önemlisi kına, şarkılar yemek hazırlamak, ve. Bu hazırlık gelinin özel tasarımlar detaylı uygulama sona eriyor. Günümüzde profesyonel bir Mehndi sanatçının tasarımları çoğu iyi şans, mutluluk ve yeni evlilik bereket duygularını yansıtan in getirmiş olsa da uygulama genellikle, çok yakın akraba veya nedime tarafından yapılmaktadır.

Süslemeleri de-yasalar her iki takım için başvurular tutabilir ve damadın bile adını belki de tasarım dahil.

Dekorasyon son derece karmaşık doğası nedeniyle biraz zaman alabilir bir süreç - düğün gününde onun adını bulmak için sonra da bir görevdir.

Bazı ritüellerde kına gecesi çok yüksek gelinin kayınvalide gelinin eline kına ilk nokta uygulaması haricinde boyama geri kalanı devam edemiyor kabul edilir. Böyle bir işareti gelin ile groom.A gelinin ilişki için kendini güzelleştirmek için izin verilmez onsuz sembolik bir nimet olarak kabul edilir annesi-in evlilik töreni sonrası o evinde yaşamaya devam edecek bu yana yasa son derece önemli kocasının ailesi. Böylece kına gecesi anne-in-law hakkında takılar ve batıl doludur; örneğin, inancı yaygın olduğu kına derin renk, daha çok diğer-in-law seviyorum ve tercih edecektir.

Orta Doğu, Körfez bölgesinde, kına gecesi, gerçek düğün öncesinde üç gün gerçekleşir ve Hint gelinler onuruna düzenlenen olanlar için pek çok benzerlikler taşır. Arap gelinler geleneksel şarkıları büyükanneleri tarafından söylenen edilirken boyalı elleri ve ayakları var. Bölgede kına dekorasyon boyunca böyle doğumlar ve bir kutlama, aile toplama festivali içerir sünnet-şey gibi diğer birçok tören için kullanılır.

Bu aslında sadece kadınların işleri olduğundan Hindistan'ın bazı bölgelerinde damat ellerini dekore edilmiş olsa damat, kına gecesi dahil olduğu nadirdir. Belirli Bangladeşli ve Keşmir topluluklar tasarımlarında özellikle erkekler için geliştirilmiştir. Onun saç ve sakal renklendirmek için bunu kullanmaya karar verirse damat kına sonraki yaşamında ile temas edebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder